Vecka 0 (Dag 1)

Da tar det sin borjan, skaggaventyret pa resande fot 2011! Det som borjade med ett skamtsamt "Tank om du skulle spara ut skagget och raka huvudet?" mynnade ut i ett vad dar jag faktiskt nu ska spara skagg under ca 70 dagar och samtidigt raka huvudet. Denna blogg har jag (som jag skrev i inledningen) gjort for att ni dar hemma ska kunna folja med pa "resan", den kan eventuellt ocksa fungera som terapi nar det borjar ga tungt! Jag ska forsoka lagga upp ett inlagg i veckan pa bild over utvecklingen, problem med internettillgang och uppkoppling kan dock gora att det blir nagra dagars forskjutning. Innan jag lagger upp den forsta bilden svarar jag redan nu pa fragan om "varfor jag redan har en veckas skaggstubb?". Svaret pa detta ar att jag lovade Lena att borja spara tidigare om jag fick skicka hem lite saker med henne nagot hon gick med pa! Nog med text, har kommer en bild (som ar i princip identisk med profilbilden) pa hur jag ser ut nu i skrivandets stund:

Vecka 0 - Dag 1:

Kommentar: Skagget har precis borjat bli synligt pa langre avstand, de i min omgivning tanker nog att det ar dags for han att raka sig men de skulle bara veta. Mustachen ar i det narmaste osynlig an sa lange, nagot jag ar tacksam over. Tror att den de sista veckorna kan bli storsta problemet vid maltider!

Kommentera garna vad du tror, tanker och tycker om denna utmaning =)

Skriver framover!


Inledning!

Har foljer ett intro till denna blogg, samma text finns att lasa pa "Om SkaggEmil"!

Denna blogg har skapats for ett enda syfte: Att ni lasare ska fa folja min skaggutveckling under 10 veckor och samtidigt ett vad mellan mig och resesallskapet Rikard. Vadet ser ut som foljer:

Jag far inte, under perioden den 30:e Januari till den 9:e (alt. 10:e) April 2011, raka, ansa eller pa nagot annat satt paverka skaggets langd fran oronen ned till halsens slut. Samtidigt maste jag pa Rikards kommando, inom 24 timmar, raka haret pa huvudet med trimmer! Klarar jag t.o.m. vecka 6 eller langre utgar en kompensation fran Rikard som blir storre ju langre tiden gar =). Om utvecklingen resulterar i att jag klarar tiden ut ingar det ocksa i vadet att jag gatt med pa nagot sorts "event" kring min rakning i Umea eller Skelleftea den 9:e eller 10:e April.

Hoppas ni lasare foljer utvecklingen med gladje! (aven du Linnsan ;)


RSS 2.0