Vecka 4 (dag 29)

Da var det dags for det fjarde inlagget pa denna temporara blogg! Om jag far saga det sjalv sa har den visuella utvecklingen stannat av lite men det kanns att det vaxer. Nu har vi borjat dyka och om jag svanger med huvudet fram och tillbaka kanner jag hur saltvattnet "forsar" genom skagget =P Jag tror att herr Holmgren med stor sannolikhet tycker att jag ska raka mig innan nasta sondag, om sa blir fallet tror jag att nasta vecka bjuder pa storre kontraster!
Vecka 4 (dag 29)

Blev lite less pa alla narbilder, har ar en pa mig i en hangmatta =) Hangmattorna finns i princip overallt (sarskilt pa hostel i narheten av en strand) och ar perfekta att sloa i. Kommer sakna dessa nar jag kommer hem for sure!

Lite narmare avstand, ser nastan ut som haret lyckas vaxa ikapp skagget men sa ar inte fallet. Beror snarare pa att skagget borjat boja sig och lagga sig lite mer! Sjalva skagget kanns okej, men "Valrossmustachen" som skymtas pa bild 3 ar mindre okej...

Veckans narbild visar ett lite langre skagg som upplevs tjockare an veckan innan! Snart ar vi halvvags igenom detta vad och det kommer nog att bli skont att raka sig pa hemmaplan den 10:e april =P

 

 


Vecka 3 (dag 22)

Nu borjar det likna ett skagg har pa skaggbloggen och darfor bjuder jag denna sondag pa lite narbilder av hur det borjar se ut. Har inga storre bekymmer med det annu mer an att det lattare fastnar saker nar man ater och att endel av skaggstrana i mungipan bojer sig inat.

Vecka 3 (dag 22)



Kommentar: Skagget borjar nu synas pa lite langre hall aven om det inte ar sa "spretigt" annu. Ni kan ocksa se att mustachen har ett avbrott mitt under nasan.



Kommentar: Narbild pa mun och haka, har gar det att se de skaggstran som stravar efter att komma in i min mun! =P



Kommentar: Dagens tredje och sista bild ar taget fran sidan och visar lite pa hur glest skagget ar pa vissa stallen och att det ar tatare pa vissa andra, snyggt varre!

Nastan en tredjedel in i utmaningen kan jag saga att jag aldrig tidigare haft sa har langt skagg. Kan inte pasta att jag gillar det men samtidigt ar det ingen negativ upplevelse!

Vi far se vilken utveckling det tar under nasta vecka =) Misstanker att det kommer borja spreta lite mer at alla mojliga hall!

Vecka 2 (dag 15)

Da var det dags for inlagg nummer 3! Denna gang bjuder jag pa en bild fran min tillfalliga skonhetssalong dar veckans rakning (idag) agde rum. Borjar bli van med att ha lite langre skagg men "fenomenet" att det fastnar saser och flytande grejer i det har borjat uppsta! Har kommer veckans bilder:

Vecka 2 (dag 15)



Kommentar: Det fanns inga eluttag pa toan sa jag fick sno en spegel in till vart dorm och gora det basta av situationen. Halvrakad med ett dumflin och rosa tapeter i bakgrunden gor att jag ser allt utom intelligent ut!

l

Kommentar: En lite narmare bild pa skagget efter dryga 2 veckor, maste saga att det fortfarande inte ser sa valdigt ovardat ut. Under den senaste veckan har jag konstaterat att just under nasan har jag ingen skaggvaxt alls sa det komer nog att se ganska roligt ut.

Det var allt for denna gang! Ska lata det vaxa till sig en vecka sedan kommer annu en rapport =)
Kommentera vad tycker sa har langt!

Vecka 1 (dag 8)

Hej allesammans! Pa grund av ingen internet tillgang kunde jag inte publicera sondagens bild i sondags utan den kommer har istallet. Bilderna ar tagna pa toppen av vulkanen Maderas pa Isla de Ometepe i Nicaragua, mer att lasa om det finns pa resdagboken!

Vecka 1 - dag 8

Kommentar: Rikard tog en profilbild vid lagunen i kratern pa Maderas. Utover att skagget blivit langre sedan forra veckan sa gar det ocksa att skonja vissa olikheter och flackar utan skagg!

Kommentar: Uppifran syns skagget inte sa valdigt mycket fortfarande! Det ar dock intressant att skagget fortfarande inte har krokt sig utan star rakt ut pa hakan. Rynkorna vid ogonen gor for ovrigt att jag ser sjukt gammal ut , skyller pa trekken!

Det var veckans rapportering, 3 dagar sen. Detta ar ju dock positivit for er lasare da ni bara behover vanta kanske 4 dagar till for nasta rapportering ;)

RSS 2.0